A 78. országos mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítás és vásárig hátralévő idő:

33 nap
16 óra
40 perc
30 másodperc

Kiállítóknak

Kiállítók listája

 

 Konferenciák

Részletes információkat a jelentkezési lapon talál. Töltse le és jelentkezzen!

 

jelentkezesi-lap-kistermelok-reszere-omek.pdf

jelentkezesi-lap-kistermelok-reszere-omek-euro.pdf

jelentkezesi-lap-szakkiallitok-reszere-omek.pdf

jelentkezesi-lap-szakkiallitok-reszere-omek-euro.pdf

jelentkezesi-lap-biotermelok-reszere-omek-kistermelo.pdf

jelentkezesi-lap_civil-ter_omek.doc

 

A rendezvényre vonakozó ÁSZF-et töltheti le, a helyszín Üzemelési és Működési Szabályzatát pedig itt találja.

A rendezvény árucsoportjainak listája letölthető innen.

 

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) Magyarország legnagyobb agrárgazdasági rendezvénye, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. 2017. szeptember 20-24. között 78. alkalommal rendezzük meg Budapesten, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont és a Kincsem Park területén. Újdonság, hogy a rendezvényt szakmai nap előzi meg: fórumok és üzletember találkozók várják a szakmabelieket. Szívesen vesszük konferenciatémákra tett javaslataikat, esetleges szervezési szándékukat, hiszen erre a célra tíz felszerelt terem áll rendelkezésünkre az OMÉK ideje alatt.

Az OMÉK 2017 elsődleges célja, hogy bemutassa a szakmának és a nagyközönségnek a fejlett, hatékony, környezettudatos vállalkozásokra és a családi gazdaságokra épülő mezőgazdaság értékeit és eredményeit. A termelők kistájak szerint vonulnak majd fel, ezáltal a látogatók megismerhetik az adott tájak (Őrség, Nyírség, Szigetköz stb.) jellemző termékeit, ízeit, gasztronómiáját.

Az OMÉK mindenkinek szól, de 2017-ben hangsúlyos látogatói célcsoport lesz a főiskolai és egyetemi hallgatók köre. Számukra fórumokat, szemináriumokat szervezünk. A nagyközönség kikapcsolódását koncertek, műsorok, interaktív programok is szolgálják. A lurkókat a Gyermekszigettel igyekszünk elvarázsolni. A Civil téren alapítványok, szakmai szervezetek munkájáról tájékozódhatnak az érdeklődők. Gazdag programkínálatunknak köszönhetően várhatóan százezres embersereg keresi fel rendezvényünket.

 

RÉSZVÉTELI LEHETŐSÉGEK

AZ OMÉK 2017 KIÁLLÍTÁSI KONCEPCIÓJA

Koncepció az egyes területek elhelyezésére vonatkozóan

 

A pavilon: mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozások

G pavilon: kistájak és a Kárpát-medence kincsei, Civil tér

Az OMÉK történetében először Civil téren mutatkozhatnak be az agrárium határterületein tevékenykedő szervezetek.

A Civil tér az OMÉK történetében először lesz az idei évben és a G pavilonban valósul meg, amelyben a kistermelők és egy kis színpad is helyet kap.

A nagy fesztiválokhoz hasonlóan szeretnénk, ha a nagyközönség nem csak a szakmai kiállítókkal, termelőkkel, kereskedőkkel találkozna, hanem az ágazathoz kötődő civil szervezetek munkáját is megismerhetné.

A Civil téren biztosítunk helyet a bemutatkozásra olyan civil szervezeteknek, oktatási intézményeknek, egyesületeknek, alapítványoknak, amelyek tevékenyége valamelyest kapcsolódik az agráriumhoz, mezőgazdasághoz, élelmiszer ágazathoz (pl. környezetvédelem, fogyasztói tudatosság, élelmiszerbiztonság, élelmiszerpazarlás, egészséges életmód, a magyar konyha története, alakulása stb.).

B pavilon: állattenyésztés

D pavilon: kiemelt kertészeti bemutató

F pavilon: megnyitó, színpadi programok

Kincsem Park: állattenyésztés és állattenyésztési programok

Szabad terület: gépek, állatok (őshonos udvar), kézművesek stb.

Passzázson faházak: élelmiszer és vendéglátás

Partnereink