Iskolás csoportoknak

A jelentkezés lezárult!

Miért érdemes az iskolai csoportoknak ellátogatniuk a rendezvényre?

A gyerekek számtalan kreatív és szórakoztató programon vehetnek részt. Megismerhetik a magyar agrárium világát, az őshonos állatokat, növényeket, a magyar föld kincseit.

A kiállítás élményszerűen vezeti rá a diákokat arra, hogy miért éri meg jó minőségű, magyar terméket fogyasztani, így komoly szemléletformáló szerepe lehet.

A kiállításra óvodai és iskolai csoportok (10 fő felett) + (1 fő) kísérő tanár, oktató részére ingyenes belépőt biztosítunk.

Telefon: +36 20 463 5828, E-mail: omek@amc.hu

Ingyenes belépőt a honlapon sikeresen regisztrált csoportoknak e-mailben küldünk a megnyitó előtti időszakban.

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a megküldött belépők a regisztráció automatikus visszaigazoló levelével, a belépő tanulók diákigazolványával, valamint a csoporttal érkező oktató pedagógusigazolványának együttes, helyszínen történő felmutatásával jogosítanak fel az ingyenes belépésre.

Sok szeretettel várjuk az iskolák jelentkezését is a 78. OMÉK-ra!

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉHEZ

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény vonatkozó rendelkezései alapján a jelentkezési adatlap kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy a lenti adatokat, kizárólagosan az OMÉK beléptetés kapcsán – annak zárását követő törléssel - az Agrármarketing Centrum kezelje.

 

 

Partnereink