Egyetemi, főiskolai hallgatóknak és oktatóknak

A jelentkezés lezárult!

---

Miért érdemes az egyetemistáknak, a főiskolásoknak és az egyetemi, főiskolai oktatóknak ellátogatniuk a rendezvényre?

A hallgatók és oktatók számtalan kreatív és szórakoztató programon vehetnek részt, megismerhetik a magyar vidék mindennapjait, az őshonos állatokat, növényeket és a magyar föld kincseit.

A kiállítás élményszerűen vezeti rá a hallgatókat és az egyetemi, főiskolai oktatókat arra, hogy miért éri meg jó minőségű, magyar terméket fogyasztani, így komoly szemléletformáló szerepe lehet.

Telefon: +36 20 463 5828, E-mail: omek@amc.hu

Ingyenes belépőt a honlapon sikeresen regisztrált hallgatóknak/oktatóknak e-mailben küldünk a megnyitó előtti időszakban.

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a megküldött belépők a regisztráció automatikus visszaigazoló levelével és a belépő hallgatók diákigazolványával/oktatók neptun kódjának megadásával együttes, helyszínen történő felmutatásával jogosítanak fel az ingyenes belépésre. 

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉHEZ

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény vonatkozó rendelkezései alapján a jelentkezési adatlap kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy a lenti adatokat, kizárólagosan az OMÉK beléptetés kapcsán – annak zárását követő törléssel - az Agrármarketing Centrum kezelje.

 

 

Partnereink