Egyre erősebb igény mutatkozik a kézműves és bioélelmiszerek iránt

2017.09.20.

Az OMÉK bemutatja a Kárpát-Medence legjobb élelmiszertermékeit, az itteni agrárium és élelmiszerfeldolgozás legjavát – mondta el hírportálunknak Mészáros Gábor, az In Integrum Kft. ügyvezetője.

A Bio-Passzázs bio- és reformélelmiszereket értékesítő és forgalmazó In Integrum Kft. ügyvezetője hozzátette: éppen ezért úgy véljük, hogy ez a rendezvény kiváló lehetőség nekünk arra, hogy megismerkedjünk a termelőkkel, és a szakmai napon kapcsolatokat építsünk azokkal, akikkel hasonlók lehetnek a céljaink. 

Mészáros Gábor elmondta: a már több mint tíz éve működő vállalkozása minőségi, egészség- és környezettudatos élelmiszereket értékesít.

„Elsősorban a vevői igényekre igyekeztünk reagálni, hiszen azt tapasztaltuk, hogy a vásárlók keresik a speciális, környezettudatos terméket. Alkalmazkodtunk tehát a piac elvárásaihoz.”

A minőségi, kézműves és bioélelmiszerek iránti mind erősebb igény valóban piacformáló tényező: aki elindul azon az úton, hogy egészség- illetve környezettudatos élelmiszereket vásárol, az egy idő után már mindenben ezt keresi – véli Mészáros Gábor. Egy ilyen vevőkör kiszolgálásához pedig olyan partnerek kellenek, akiket az ember az OMÉK-on megtalálhat.

„Azt tapasztaljuk, hogy a termelők a minőségi élelmiszerek nagyon széles körét képesek biztosítani, éppen ezért folytatnunk kell az árukínálat bővítését” – tette hozzá az ügyvezető.

A cég ráadásul terjeszkedni is szeretne a közeljövőben. A már működő kiskereskedelmi egységeihez, átvevőpontjaihoz webáruház is társul, a következő lépés a cégvezető szerint pedig a nemzetközi piacra való kilépés lesz.

vissza

Partnereink