Cikkek

Útjára indult az OMÉK kampány

2017.08.30.

Szokatlan helyszíneken feltűnő haszonállatok, csodálkozó emberek – csak néhány jelenet az idei, 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt (OMÉK) beharangozó reklámfilmből.

tovább

Ízek, élmények, koncertek - OMÉK

2017.08.24.

A legízletesebb kézműves élelmiszerekkel, biotermékekkel, a már hagyományos állatbemutatókkal, mezőgazdasági gépkiállítással, kertészeti pavilonnal és közönség programokkal várja 2017. szeptember 20-tól látogatóit Magyarország legnagyobb élelmiszeripari és mezőgazdasági rendezvénye.

tovább

Vigye sikerre az OTP „Zöld folyosóval” a Vidékfejlesztési Programban nyertes pályázatát

2017.08.21.

Technikai vagy pénzügyi akadályok állnak útjában, hogy sikeresen valósítsa meg beruházását? A „Zöld folyosó” program segít leküzdeni a nehézségeket. Komplex megoldást kínál az agrárvállalkozásoknak a beruházások finanszírozásához, valamint a szükséges biztosítéki háttér kialakításához.

tovább

OMÉK a kiállítók szemével

2017.08.17.

A legtöbb mezőgazdasággal, élelmiszergazdasággal foglalkozó kiállítónak egyedülálló lehetőség az idén szeptemberben immár 78. alkalommal megrendezendő Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK), hiszen kiváló terep új termékeik bemutatására és a legújabb agrár innovációk feltérképezésére.

tovább

Nagyszabású rendezvények az Agrármarketing Centrum támogatásával

2017.08.10.

Számos rendezvény, konferencia és nagyszabású fesztivál kezdődik a következő hetekben, amelyet az Agrármarketing Centrum (AMC) pályázat keretében támogat. Az események között lesznek színes programokkal tarkított nagyközönségi fesztiválok, gasztronómiával foglalkozó show műsorok, koncertek, de teret adnak a szakmai fórumoknak, konferenciáknak is.

tovább

I. OMÉK Szakmai Nap - Amit nem tudsz elkerülni, kovácsold előnnyé!

2017.07.24.

Milyen lehetőségekkel és kockázatokkal kell számolni a közeljövő mezőgazdaságában? Szeptember 19-én az OMÉK Szakmai Napon a legnagyobb hazai agrárszakmai és élelmiszeripari döntéshozók, beszerzők, valamint elismert szakemberek elemzik a kapcsolódó ágazatok üzleti kockázatait és lehetőségeit.

tovább

Nagy az érdeklődés az OMÉK termékdíj pályázatok iránt

2017.07.12.

Nagy érdeklődés mutatkozik a Földművelésügyi Minisztérium és az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. által meghirdetett, 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) termékdíj pályázatok iránt.

tovább

Merre tart a hazai agribusiness?

2017.07.04.

Globális és lokális üzleti kockázatok, lehetőségek az élelmiszer- és mezőgazdaságban.

tovább

Japán lesz a 78. OMÉK vendégországa

2017.06.20.

Nagy tisztelettel köszöntjük a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) partnerországaként Japánt (OMÉK) – mondta dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a 2017. szeptember 19-én, szakmai nappal induló, szeptember 24-ig tartó OMÉK sajtótájékoztatóján.

tovább

Az OMÉK történetében először lesz Civil tér

2017.06.16.

Az OMÉK történetében először Civil téren mutatkozhatnak be az agrárium határterületein tevékenykedő szervezetek.

tovább

Partnereink