Cikkek

Mitől leszünk sikeresek?

2017.09.20.

Az OMÉK szakmai napjának délelőtti előadásai a kockázatmenedzsmentre koncentráltak, és betekintést, egyfajta sorvezetőt adtak, mit érdemes egy agrárszereplőnek számba venni, mérlegelni a hosszú távú sikeresség érdekében. A szakértői alapú hitelezés „meghonosítása” például elősegítheti a tőke bevonását az agráriumba.

tovább

Új agrárforradalom előtt

2017.09.19.

A termelők, a feldolgozók, szolgáltatók, az oktatás és az államigazgatás összefogása szükséges ahhoz, hogy valóban a digitalizációs forradalom nyertese legyen a hazai agrár- és élelmiszergazdaság - így summázható a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár nulladik, szakmai napján Erős Veronika, az Agrárinformatikai Klaszter képviselője előadása.

tovább

Szakmai nappal indul az OMÉK

2017.09.19.

Szakértőknek szóló előadásokkal és konferenciákkal nyílt meg az OMÉK nulladik napján a szakmai nap, ahol a mezőgazdaságban és élelmiszertermelésben tevékenykedő szereplők egymással is tárgyalhatnak.

tovább

Halas ételkülönlegességek várják az OMÉK-ra látogatókat - „Kapj rá!”!

2017.09.19.

Mi magyarok az európai országok átlagához mérten kevés halat fogyasztunk. Alaptalan félelmeink visszatartanak, hogy megkóstoljuk a finomabbnál finomabb halas ételeket.
A „Kapj rá!” halfogyasztást népszerűsítő kampány harcot hirdet a szálkák ellen. Standunk öt napon át várja a látogatóit látványfőzéssel, kóstoltatással, fotó kiállítással, szakmai előadásokkal, egy 20 ezer literes óriásakváriummal, valamint gyermekeknek szánt tartalmas időtöltéssel.

tovább

Felhívás workshop-on való részvételre!

2017.09.18.

Sok partnerünk kérésének eleget téve, 2017. szeptember 20-án, 10.30-12.30 között workshopot rendezünk, melynek témái segítséget nyújtanak a magyar vállalkozásoknak a külpiacokon való eredményesebb munkához.

tovább

Jótékony célra ajánlják fel az OMÉK-on megmaradt élelmiszereket

2017.09.13.

Magyarországon évente közel 1,8 millió tonna élelmiszert dobnak ki a kukába. Ez átszámítva, háztartásonként mintegy 40 kg-ot jelent, noha vannak családok, ahol a mindennapi élelem beszerzése is gondot okoz.

tovább

A magyar mezőgazdaság kihívásai – Első alkalommal lesz szakmai nap az OMÉK-on

2017.09.12.

Az idei, 78. OMÉK nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szakmai közönség számára minden eddiginél gazdagabb programot nyújtson, ezért a vásár történetében először, 2017. szeptember 19-én Szakmai Napot tartanak a Földművelésügyi Minisztérium, az Agrármarketing Centrum és az Agroinform.hu mezőgazdasági portál szervezésében.

tovább

Utazzon féláron az OMÉK-ra! – 50%-os kedvezményt nyújt a MÁV, ha vonattal érkezik

2017.09.11.

Kedvezményes, 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a vonatjegyek árából a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2017. szeptember 20-24. között megrendezendő 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárra (OMÉK) utazók részére.

tovább

Vegye meg OMÉK-jegyét online!

2017.09.07.

A két évvel ezelőtti jegyárak nem változnak, így elővételben mindössze 1000 Ft-ból, a helyszínen pedig 1200 forintos napijeggyel popkoncerteket, népzenei bemutatókat, gyermekműsorokat és sportvetélkedőket nézhetnek meg az érdeklődők

tovább

A Kárpát-medence világszínvonalú termelését ismerhetjük meg az OMÉK-on

2017.09.07.

Alig 2 két múlva, a hagyomány és az újdonság jegyében szervezik a 78. OMÉK-ot a Hungexpo és a Kincsem Park területén, nettó több tízezer négyzetméteren, összesen 969 kiállító részvételével – mondta Daróczi László, a rendezvényt szervező az Agrármarketing Centrum (AMC) ügyvezetője az idén szeptember 20-24. között tartandó Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt beharangozó sajtótájékoztatón.

tovább

Partnereink